Buurtvereniging 't Holterbrook viert 12,5 jarig bestaan

Op 12 maart 2004 werd het twaalf en half jarig bestaan gevierd in Het Bonte Paard. Onder het genot van een hapje en een drankje werd er teruggekeken naar de voorbije jaren, maar ook naar het heden. Het was in 1985, dat het Holterbrook gezamenlijk naar buiten trad tijdens de bevrijdingsfeesten in Holten, waar men mee deed met een versierde wagen in de optocht.

In 1990 werd er wederom bij de viering van het 50jarig bevrijdingsfeest een wagen gebouwd en met glans werd de 1e prijs behaald. De saamhorigheid was groot en er werd besloten om de 1e prijs te vieren met een feest. Er waren een paar vrijwilligers, die dit op zich namen. Het resultaat was dat er in 1991 weer een feest zou worden georganiseerd en in dat jaar werd dan ook de buurtvereniging opgericht.

  1985

 1990

 

Op de jubileumavond van het 12,5 jarig bestaan werden de belevenissen uit de eerste jaren van de buurtvereniging, door de oprichters van weleer, nog eens opgehaald ondersteund met een groot videoscherm. De heden ten daagse buurtvereniging werd op de hak genomen door voorzitter Egbert Veneklaas en Wilma Reijlink. Zij deden de presentatie in het dialect en op rijm. De voordracht werd afgesloten met het zingen van het Holterbrooklied.