OUD EN NIEUW 2017 - 2018

Het jaar 2017 werd afgesloten met het bekende carbidschieten op zondagmiddag 31 december o.l.v. 'kanonmeester' Frank. We waren wederom welkom bij Fam. Aanstoot. In de schuur werden heerlijke oliebollen en kniepertjes gebakken door enkele dames. Onder het genot van een drankje werd het verenigingsjaar hierbij afgesloten. Fam. Aanstoot, hartelijk dank voor jullie gastvrijheid!

 

Het nieuwe jaar begon voor BV 't Holterbrook met de receptie op vrijdag 2 februari in de showroom van Erik en Anja Huzen. Na nieuwjaarswensen, koffie/thee en een goede plak krentewegge werd er afscheid genomen van Edwin "van Scholleman" als bestuurslid. Willy (woonachtig op "Brooklammert" ) overhandigt hem een bierpakket op gedecoreerde broodplank en bedankt hem voor zijn inzet. Verwelkomt in het bestuur werd Ben Vledder (woont op 't Naegevoort). We wensen hem een leuke bestuursperiode. Ook kregen Erik en Anja Huzen een attentie voor hun gastvrijheid.

Onder het motto: 'Kent u het Holterbroek?' was een fotopuzzel voorbereid met 60 gefotografeerde huizen, of kenmerken op 't Holterbrook, van leden van de buurtvereniging. In 3 groepen verdeeld werd er flink geraden wie waar woonde en welke namen daar bij horen. Sommigen herkenden hun eigen woning niet! Wist je de naam van de eigenaar niet, dan was de naam van de vorige eigenaar of bijnaam ook goed.

Wim van "Kas" (woonachtig op niej'n Bolink) had dit alles mooi uitgeprint en op laptop gezet. Gerrit "van Koers Dina" had een beamer geregeld, zodat de foto's goed te zien waren bij de uitslag van de puzzel. Iedereen vermaakte zich prima, het was een geslaagde nieuwjaarsbijeenkomst!

Foto's nieuwjaarsreceptie 2018